Påsken i Sjodalen og Jotunheimen

09.03.2020

Toppturkurs, Besseggen vinter, Snørekjøring, Hundekjøring, trugetur eller bare kos! 

Du får alt fra Sjodalen hyttetun sammen med tommmymultisport og Gooddog camps

Gammen
Gammen

Teamet på Sjodalen har sydd sammen et opplegg for den erfarne, den uerfarne, den som vil kurses, veiledes, guides og for den som bare vil henge på tunet med kveldskos i Gammen. 

Vi har muligheter få andre har, med 2000 meters topper kun 20 min. biltur unna. rett utenfor døren har vi langrennsløyper i skogen ved uværsdager, for høyfjellet på de store dagene, og 20 min ned i dalen har vi Lemonsjøen Skisenter med flotte utførsløyper, park for kidsa og bratt offpist for de som ønsker. 

Jeg kjører et toppturkurs palmehelga og tar guiding på Besseggen eller andre steder i Jotunheimen Øst på bestilling 6-7-8 april. Her finner du eventet på facebook 

GoodDog Camps Etter det tar Gooddog Camps over, som bor og jobber på Sjodalen. Tess er en gammel venn, som er landets fremste hundetrener, og som er et menneske alle elsker etter å ha møtt henne 

Påskecampen til GoodDog Camps inneholder kurs i snørekjøring, og av aktiviteter kan du velge blandt hundekjøring og trugeturer på bestilling Sjodalen Hyttetun har åpent alle helger i mars og hele påsken, med café på dagtid og en spennende viltmeny i unike Gammen på kveldstid. Her får du lokal øl og deilig mat, servert av de flotte vertene Torill og Erik.

Her er eventet på facebook