Skallen Rando Levanger 14 februar 2021

23.10.2020

— Tidenes første toppturkonkuranse på Innherred —

Skallen rando 2021. Konkurranse, tur & barneløype

Påmelding

Bli med på tidenes første toppturkonkuranse på Innherred. Fokus blir tur, lek og action for alle! Vi ønsker også at flere kan oppdage gleden med toppturer på vinteren, utenfor tråkkede spor i deilig dypsnø! Du kan delta på konkuranseklassen, turklassen eller barneløypa

Løypa er stort sett over tregrensa, har fjordutsikt og veldig publikumsvennlig! 

Det blir tre topper og løypen blir lagt igjennom porter både bort, opp og ned! Godt form, raske bytter og god nedoverteknikk vil være viktig for seier men banen blir en lavterskelbane som også blir mulig for deg som er stabil på fjellski. Løypen går ikke i skredterreng eller utløpssoner!!!
Vi lager et par publikumsdeler der den som vil kan kjøre innom hoppene å vise triks, med publikumspris selvsagt! Det skal være lov å by på seg selv!

Alle deltagere må ha med sekk som skal inneholde minimum mat, 1/2 liter drikke, tørr ulltrøye, vindjakke og fullladet mobil. Kom i godt tid, egenærklæringsskjema må underskrives.

Påmelding fra 15 november

Det blir også mulig å leie toppturutstyr via G-Max 


11.00 starter turklasssen uten tid. Randoneeski, splittboard, truger med brett/ski på sekken eller fjellski. Løypen blir lik konkuranseklassen som blir maksimalt 20 grader bratt.

11.30 Konkuranseklassen på tid. Her kan du også stille med samme utstyr som i turklassen men her har vi cut of tid på topp nummer 2, 50% tileggstid til 1. løper

11.45 barneløype. Foreldre har ansvar for eget barn i løypen

12.15 forventet vinner i mål!

Afterski på Skallstuggu

Planlagt løype er 5,6 km og 400 hm
Følg med på 

facebook, forandringer kan skje