Velkommen til Folven Sykkelfestival 13-16 sept. i Stryn

For 6. året arrangerer vi Folven sykkelfestival med base på Folven Adventure Camping. For påmelding vipps 990,- 4021600 eller på konto 9710 23 78125, merk navn og tlf på alle deltagere om du betaler for flere. For registration enter 990, – NOK on account 9710 23 78 125, note name and telephone to all participants if you pay for more than you. Also vipps 40216005

Stryn står for storslått natur med fjor, fjell, grønne lier og breer. Norge på sitt mest ikoniske og vakre. Her finnes et utall av stier fra enkle barnålsstier, slakke fjellstier til mer utfordrende terreng i bratte fjell

Vi har fått stor oppmerksomhet fra f,eks terrengsykkel pga vår store utvikling av stier og kartlegging av nye omeråder. Norge kanskje mest spektakulær sti “Himalayastien” får ny avslutning, en hånd/maskin bygd sti ned Napen som er den perfekte shutlesti som er snarveien

Vi har turer fre-søndag i forskjellige vanskelighetsgrader og vi tilbyr shutling. Vi kommer også til å dra lengre inn i Nordfjord om det er interesse for det for å sykle nye stier for dere som har vært her før.

Basen er legendariske Folven. Adventure camp, perfekt lagt opp til magiske afterbikes og idyll på kveldstid. Vi holder uhøytidelig pumptrack og bunnyjump konkuranse. Hytte 690,- pr prs for helga, mulighet med telt/bil

For de som vil ha mer kveldsaction er det nydelig for korte stiturer, padling, sup, bading, skating, klatring i umiddelbar nærhet

PS: I år utvider med egen jentehelg 23.-25. september. Prisen 590,- for to dager til konto 9710 23 78125, merk jentehelg og navn på deltagere om du betaler for flere

Hytter får dere når dere kommer til 690, vi har nok til alle deltagerne, mulig å telte eller campingbil

Følg Folven sykkelfestival på facebook    Følg teknisk arrangør tommymultisport på facebook    Følg Folven adventure camp på facebook

Flere bilder under filmen en fra i fjor

DSC04493_DSC0902DSC04655Himalaya_zps99e90d39

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *